Maldonado

Galileu, 15 – 08028 Barcelona

933 302 000

info@maldonado.es

www.maldonado.es

Horari: Dll a dv 9-19 h

Pàrquing

 

Singular per…

Disposa de productes únics, amb una especialització que fa que tingui clients d’arreu de la ciutat, i amb una innovació en el sector que fa que sigui un del imprescindibles de claus i panys a Barcelona.

 

Andrés Maldonado va fundar l’empresa, junt amb la seva esposa Amparo al 1979. Actualment són els seus 3 fills els que continuen al front del negoci familiar, compten amb un equip jove que continuament reben formacions sobre les novetats del sector de la seguretat posicionant a l’empresa Maldonado com a referents de la serralleria mecànica i electrònica.

Als nostres establiments podeu adquirir una gran varietat de productes: duplicats de claus, comandaments de pàrquing, panys i bústies.

També productes de seguretat com són les portes Inn.Door amb detenció anticipada del robatori, cilindres Inn.Key amb control duplicat de claus, caixes fortes Inn o alarmes Inn sense quotes de manteniment entre molts d’altres.

Esperem la seva visita als nostres establiments on els nostres assesors els recomanaran que revisin el seu sistema de seguretat periòdicament perquè amb el pas del temps no disminueixi la seva efectivitat.

Maldonado

Maldonado

Galileu 15