Koetània

Blai, 28 – 08004 Barcelona

933 296 385

hola@koetania.com

www.koetania.com

Horari: 11-14 i 16-20.30 h

Dll 16-20.30 h

Ds 11-16 h

 

Singular per…

La forma com elaboren les joies una a una. Les garanties d’origen ètic i sostenible de la matèria primera, o el servei de reciclar peces en desús. Com mostren i fan participar del procés creatiu al client, fa que esdevinguin una referència del sector.

 

L’especialitat de Koetània, la joieria de l’escultor Daniel Bellido i l’arquitecte Marta S. Blanco, són les peces fetes a mida. Una pedra, un tros de vidre, una arracada de l’àvia i fins i tot un joc de paraules els serveixen per donar forma a les noves històries. Les aliances personalitzades que s’allunyen dels acabats convencionals, d’arestes marcades o de secció lliure, són l’altra predilecció d’aquests creadors.
Però l’interés de la Marta i el Daniel per la joieria contemporània va més enllà del disseny, ells treballen la consiència ecològica. Per aquest motiu les seves col·leccions sempre són un tribut a la Natura i la forma com s’elabora cada una de les peces de sèrie limitada respon a criteris ètics i sostenibles.

És clau la sel·lecció acurada de proveïdors locals que garanteixen tant la qualitat de la matèria prima com els procediments ètics d’extracció i preparació de la materia prima (Fairmined, protocol de Kimberly i protecció dels drets humans)
L’altra singularitat de la joieria del carrer Blai és l’espai, la paret de vidre que deixa al descobert i als peus dels visitants les interioritats de Koetània i que restableix el contacte entre l’artesà i el client, directe i sense espiells.

Koetània

Koetània

Blai 28