Cistelleria Siscart

Creu Coberta, 123 – 08014 Barcelona

934 319 260

info@cistelleriasiscart.com


www.cistelleriasiscart.com

Horari: Dll a dv 10-14 i 16.30-20.30 h

Ds 10-14 i 17-20.30 h

Dll matí tancat

Singular per…

Per haver adaptat als nostres dies un sector i producte, amb un estocatge molt ampli que el fa referent, i ser únics en fer cistells de vímet a mida.

La cistelleria Siscart és una botiga centenària que ha tingut l’habilitat d’adaptar-se als canvis.

A principis del segle XX, els seus clients principals eren fàbriques tèxtils com el Vapor Vell o l’Espanya Industrial, que demanaven cordes, cistelles, escombres… Ara, a més d’articles tradicionals de vímet també hi venen objectes de regal de tot tipus.

Han conviscut entre els ciutadants, adaptant-se als canvis quotidians i compartint una mateixa història. Han mantingut la tradició a través de generacions, i amb l’ànim de satisfer la demanda del barri i complir amb els nivells de qualitat i professionalitat que els diferencia.

La tendència globalitzadora de la societat actual està fent desaparèixer les tradicions, i Cistelleria Siscart, ofereix la combinació d’artesania, diversitat i proximitat que resulta imprescindible per mantenir viu tot allò que ens identifica.

 

La filosofia de Cistelleria Siscart segueix els principis del comerç de proximitat on el comerciant s’adapta a les necessitats del client i no al contrari. 

Joana Siscart

Propietària, Cistelleria Siscart

Cistelleria Siscart

Cistelleria Siscart

Creu Coberta 123